Så här många har besökt vår hemsida: [counter]

Information från styrelsen:

Kö till våra förskolor

Till er föräldrar som funderar på att ställa era barn i kö i någon av våra förskolor:
Tänk på att göra det snarast. Vi har lång kö och behandlar nu ht-19 i kön.

Så fort ert barn fått personnummer kan ni ställa barnet i kö.

Nymö Förskola

finns i Nymö ca 1,5 mil från Kristianstad. Nymö är en liten by som inbjuder till en lugn och rofylld miljö bestående av skog, ängar och lantbruk med t.ex. hästar och kor.

Vår underbara förskola finns i en gammal folkskola vilken är ifrån början av 1900-talet. Huset är renoverat och anpassat efter förskolans behov.

Vi har en hälsofrämjande profil där vi lägger stor vikt vid kost, rörelse, vila/avslappning och lek/relationer.

Förskolan har två avdelningar, Stjärnan där de yngre går och Solen där de äldre går.

Vi har en stor och härlig trädgård som inbjuder till mycket rörelse samt kreativ och lustfylld lek.

Våra små barn sover gott utomhus i våra fina ”sovbås” under den del av året som tillåter det. När årstiden är för kall så sover dem inomhus.

Våra egna kokerskor Monica ochSusanne lagar all vår goda mat, och dofterna från köket är underbara.

I grannbyn Trolle Ljungby ligger vår andra förskola

och även vår skola Trolle Ljungby förskola/skola