Kontakta oss/Köanmälan

Kontakt

Om du är intresserad av vår förskola och vill veta mer om oss är du välkommen att ringa eller mejla oss.

Våra kontaktuppgifter:
Kvastmakarestigen 19, 29169  Fjälkinge

Telefonnummer: 044-56070

E-post: nymoforskola@nymoforskola.se

Organisationsnummer: 716436-7604

Köanmälan

Om du vill ställa ditt barn i kö till vår förskola betala in köavgiften på 200kr till bgnr: 5867-7766 samt maila till mailadressen:

asa.bostrom@trolleskola.nu

som är köansvarig i vår organisation. Ni får då en köansökningsblankett som ni fyller i och antingen mejlar till Åsa igen alt skickar till:

Trolle Ljungby skola

"Åsa Boström"

Elmqvists väg 20

29169 Fjälkinge

Från den dagen som barnet har fått ett personnummer kan ni ställa ert barn i kö. Ni står i kö från den dag insättning av köavgiften blir registrerad hos oss. När ni får plats på förskolan omvandlas köavgiften till medlemsinsats och den/de som undertecknat köanmälan blir medlemmar.

Vid medlemskap tillkommer en årsavgift på 100kr/medlem från det året barnet fått plats.

Har man redan barn i vår verksamhet betalas ingen ny köavgift in utan bara fyll i en ansökningslapp.

Tackar man nej till erbjuden plats hamnar man sist i kön.

Vi är ett föräldrakooperativ och det innebär att vi har obligatoriska arbetsuppgifter för våra föräldrar varje år.
Fixardagar 2ggr om året och ev fler vid behov.

Stötta i barngruppen om onsdagar när personalen har gemensam planering. Den har de varannan vecka. Turschema görs av förskolechef. Vid förhinder byter man föräldrar emellan.